divendres, 13 de novembre de 2020

Queixar-se de tot


A l'amalgama pluricultural, pluri social, pluri nacional, pluri lingüística i més pluri que vulguem afegir, que conforma l’estat espanyol, es pràctica recurrent la queixa global, de tot i per tot, culpant als altres, mai fent constricció de les actuacions pròpies i sovint amb queixes poc objectives, sense arguments sòlids  i sense la nformació  necessària.

Parlant de queixes, aprofitaré estimat editor, per queixar-me dels mitjans i plataformes informatives que fan d'altaveu d'aquesta tipologia de queixes, com un ingredient més dins els seus continguts. Caldria que posessin més cura al farcit, perquè en ocasions desmereix l’envoltori del missatge i el receptor només es queda amb el regust que li deixa una petita porció del esmentat farcit.

Trobo imprescindible  més rigor a la emissió de  queixes publiques, no condimentar-les amb qualsevol ingredient d'opinió; que les mostrin des de diferents angles poblacionals i que evitin que amb la seva difusió es fomenti un estat d’opinió publica afavoridor a que les queixes esdevinguin violentes.

Em sap greu posar-me crític amb un sector que me'l estimo i amb el que tinc alguns vincles, però fa dies que em sento cansat d’escoltar informacions i queixes que no aporten res i que, a més a més, ens confonen.