divendres, 4 de desembre del 2020

Aixafem el feixisme


El Palau Robert presenta AIXAFEM EL FEIXISME, una exposició que mostra la història i les activitats del Comissariat de propagada de la Generalitat els anys de la guerra civil, dirigit per Jaume Miravitlles, un personatge de forta personalitat.  

Hi trobareu molts dels cartells i altre material de promoció, premsa i altres documents de l'època. Fareu un recorregut per aquell periode tan dramàtic de la nostra història a través de la feina d'una organització que  ha estat considerada com un precedent molt important de les campanyes de premsa i promoció política degut a les considerables innovacions que va generar. 


1 comentari:

Adela ha dit...

Una exposició ben feta, però amb importants 'oblits' o amb aspectes menystinguts. A tall d'exemple, de les brigades internacionals hi ha dues molt breus referències, quan cita el crit 'no passaran' no es fa cap referència a Ibarruri (el crit era anterior però va ser ella qui el va posar en primer terme, surt bastant més el Poum que el Psuc qure, per contra, va tenir un paper molt més important. I podríem seguir...