divendres, 4 de desembre del 2020

Els presos polítics

No tinc paraules per manifestar la meva indignació i ràbia immensa  per la recent mesura del Suprem impedint que els presos polítics puguin gaudir dels permisos que fins ara alguns d’ells venien en virtut de la disposició de l’article 100.2 del reglament penitenciari o del tercer grau.

Després d’una farsa de judici i unes condemnes inversemblants en un estat de dret el jurat es manté amb la seva actitud venjativa i revoca el tercer grau a tots ells

I mentrestant el govern, suposadament progressista, es manté encallat en la mesura de l’indult, que depèn només d’ell mateix i no prospera tampoc la modificació de la llei penal i menys encara de l’amnistia.

Resulta tot plegat desesperant i sobretot veure la impunitat d’una justícia, si així se la pot anomenar, venjativa i absolutament immisericorde. Fins quan?


1 comentari:

Joan ha dit...

Està clar que no hi ha altre camí que la desobediència civil i, davant l’actitud del nostre Govern, tornar a empoderar el poble i que els polítics hagin de complir amb el compromís pel qual varen estar escollits.