dimarts, 29 de desembre del 2020

William Kentridge al CCCB

Al CCCB fan una exposició que no us podeu perdre de cap manera. Es tracta de l’obra de l’artista sud-africà William Kentridge que, a través del dibuix, l’animació i el cinema ha construït una obra personalíssima i de gran interès.

S’hi poden veure 11 de les seves projeccions de cinema més emblemàtiques que construeix a partir de múltiples dibuixos combinats a l’estil de les pel·lícules de dibuixos animats. També una llarga sèrie de grans tapissos i finalment mostres dels dibuixos que serveixen de base a les filmacions que haureu vist. També s’hi poden veure un parell d’entrevistes amb l’artista i finalment una impactant instal·lació audiovisual d’enormes dimensions. L’exposició dura fins al mes de febrer del 2021 però ull que la instal·lació marxarà abans , el 12 de gener perquè s’instal·larà a la Fundació Sorigué de Balaguer.

Una recomanació. Aneu amb temps i sense presses perquè la cosa requereix com a mínim un parell d’hores. aquí teniu una petita mostra de les creacions de Kentridge.



1 comentari:

Francesc Lladó ha dit...

Magnifica exposició.Paga la pena.Dues hores mínim.