dilluns, 12 d’abril del 2021

Coses que no entenc (o sí) LXI


. Que Jordi  Évole dediqui dos programes a escoltar, donar veu i difondre les idees d’un paranoic com  Miguel Bosé.

. Que avui el Suprem decideixi processar al diputat de UP, Alberto Rodriguez, per una puntada que presumptament va donar a un policia en una manifestació a Canàries el 2014.

. Que la instrucció del cas Pujol pugui durar 8 anys i que encara no es convoqui el judici fins a l’any vinent

. Que vistes les dades científiques les autoritats sanitàries europees hagin sigut capaces d’organitzar un embolic com el dels efectes secundaris de les vacunes.

. Que el PP, que pretenia presentar com a candidats a les eleccions a dos persones que manifestament no complien els requeriments legals exigits, ara tingui la barra de recórrer una vegada més al Constitucional la resolució judicial.  

. Que l’Audiència Nacional hagi anul·lat la destitució ministerial d’un càrrec com el de Pérez de los Cobos, que depèn de la designació del ministre.

. Que en la situació econòmica del Barça encara algú segueixi parlant de fitxatges de l’ordre de 150 milions.

. Que una persona del nivell intel·lectual i polític de Diaz Ayuso, que no tinc paraules per qualificar, s'estimi que pugui ser votada per un milió tres-cents mil madrilenys.

. Que la tripleta electoral de l’independentisme estigui donant l’espectacle de la seva desunió i protagonitzant una llarga i dolorosa baralla fratricida.

. Que els ultres que varen assaltar la seu de Blanquerna el 2013 hagin aconseguit un cop més, amb la col·laboració de diferents instàncies de la judicatura (Audiència de Madrid i Tribunal Constitucional), evitar el seu ingrés a presó.


1 comentari:

perefontroca ha dit...

Josep Maria, no ens coneixem personalment, però veig que no entenem les mateixes coses!!!
Vergonya de país!