Aquesta és una altra família que ha seguit el negoci
de generació en generació. Els avantpassats de la família Torné Vidal eren
pescadors del Serrallo, que aviat van esdevenir emprenedors: el besavi va
fundar la primera fàbrica de gel de Tarragona, l’avi es va instal·lar com a
majorista al Mercat Central del peix a Mercabarna. Els néts van obrir el Gran
blau el 2008 per abastir al sector de la restauració. Un dels seus clients és
l’hotel Majèstic i un total de 19 xefs amb estrelles Michelin.
Recentment han estat guardonats pel premi Innova de Mercabarna, gràcies a una aplicació destinada a la restauració i la seva nova web per a consumidors finals. Podreu triar com voleu preparat el peix o el marisc i el tipus d’envàs. Com a complement hi trobareu consells per cuinar-lo, alguna recepta i fins i tot els beneficis de cada espècie per la salut. També ofereixen alguns packs: el pack mariscada, el pack paella, el pack oriental o el pack saludable. Si no trobeu el què busqueu on line, podeu telefonar-los o enviar un correu electrònic i personalitzar la comanda. Així podreu menjar a casa amb producte d’un restaurant amb estrella.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada