divendres, 2 d’abril de 2021

Gran blau


Aquesta és una altra família que ha seguit el negoci de generació en generació. Els avantpassats de la família Torné Vidal eren pescadors del Serrallo, que aviat van esdevenir emprenedors: el besavi va fundar la primera fàbrica de gel de Tarragona, l’avi es va instal·lar com a majorista al Mercat Central del peix a Mercabarna. Els néts van obrir el Gran blau el 2008 per abastir al sector de la restauració. Un dels seus clients és l’hotel Majèstic i un total de 19 xefs amb estrelles Michelin.

Recentment han estat guardonats pel premi Innova de Mercabarna, gràcies a una aplicació destinada a la restauració i la seva nova web per a consumidors finals. Podreu triar com voleu preparat el peix o el marisc i el tipus d’envàs. Com a complement hi trobareu consells per cuinar-lo, alguna recepta i fins i tot els beneficis de cada espècie per la salut. També ofereixen alguns packs: el pack mariscada, el pack paella, el pack oriental o el pack saludable. Si no trobeu el què busqueu on line, podeu telefonar-los o enviar un correu electrònic i personalitzar la comanda. Així podreu menjar a casa amb producte d’un restaurant amb estrella.

   

https://granblau.es

https://granblau.es/blog