El 1929 Joaquim Blanch membre d’un grup d’amics que solia cantar havaneres a la platja de Badalona, i entre elles la que diu “A la vora de la mar hi ha una donzella”, va construir unes casetes pels banyistes, unes casetes blanques, de portes blaves, que encara ara es conserven. És un retall d’història viva. Anys més tard s’hi va bastir al costat una casa de menjars. Actualment aquest és un espai molt gran, on hi trobareu des de les taules de la guingueta tocant a la sorra a la part baixa, amb zona coberta i descoberta, fins al restaurant més “posat” de la part de dalt, amb la seva zona de “chill out” on també hi fan concerts en directe, i tot amb el mar a tocar.
La cuina, que ha passat per diverses mans, ara està en un bon moment
després que n’agafés les regnes Ramon Durich, un peixater que imposa la
qualitat del producte: des dels més apreciats com les espardenyes o el calamars
de potera fins els més populars. La seva oferta és clàssica marinera amb bons
arrossos, tall de peix a la brasa o closca del dia, i és que en els productes
de temporada rau el millor de la seva cuina. No badeu, el bon temps ha arribat,
també els pèsols del maresme... i la brisa marinera fa fora tota mena de virus.
Passeig marítim s/n
08911 Badalona
l 669184488
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada