divendres, 2 de juliol del 2021

Coses que no entenc (o sí) LXIII

. Que es pugui tenir un idea més demencial que la de crear, amb tota la desvergonya, una “Oficina del español” a la Comunidad de Madrid.

. Que Laporta fulmini tots els entrenadors i equips tècnics de les seccions que acaben d’aconseguir els màxims guardons nacionals i internacionals:  equip segona divisió, futbol sala, handbol, futbol femení, etc .

. Que siguin els mateixos Instituts els que portin els seus alumnes a viatges massius a Mallorca i que els permetin assistir a festes multitudinàries amb alt risc de contagi.

. Que un cop aquest s‘ha produït, els xicots tinguin la santa barra de protestar i considerar-se presoners privats de llibertat mentre estan a cos de rei amb despeses pagades en un hotel de cinc estrelles complint un obligat període de quarantena.

. Que els jutjats intervinguin novament per esmenar la plana a les decisions de les autoritats sanitàries, mentre el virus generat a les festes mallorquines s’extén per tota arreu.

. Que la suna de les quantitats que es demanen als encausats pel Tribunal de Cuentas suposi més de tres vegades la quantitat de 5,3 milions deuros de la despesa  atribuida a l'acció exterior de la Generalitat.

Que un individu pugui pagar 28 milions de dòlars per un vol, per més  estratosfèric que sigui, de 15 minuts.per acompanyar el president d'Amazon, Jeff Bezos



1 comentari:

Eduardo ha dit...

Hoy estoy de acuerdo en todo!!