divendres, 26 de novembre del 2021

Coses que no entenc (o sí) LXVIII


. Que en  mig d’un augment de la pandèmia, un cop més els TSJ, sense cap formació ni coneixements mèdics i epidemiològics, puguin discutir i prohibir les mesures anticovid dictades per equips professionals de la medicina i la sanitat .

. Que el Lider del PP pugui assistir a una missa en memòria del dictador Franco el dia en que el franquistes recorden la seva mort i, a sobre, tingui la barra de dir que no ho sabia.

. Que Casado, Ayuso i Cayetana, que tenen una mitja de 43 anys, puguin arribar a ser tan ultraconservadors i rancis.

. Que després de tants anys de normalització lingüística ara el Suprem torni burxar exigint, en virtut d’una Llei d’Ensenyament ja derogada, que a Catalunya el 25 % de les classes es facin en castellà quan les enquestes diuen que el 40 % dels professors d’ensenyament mitjà en la pràctica ja fan servir habitualment el castellà

. Que Casado ofereixi els seus vots al PSOE per aplicar el que anomena un 155 educatiu.

. Que algú, encara que es digui Amancio Ortega, pugui comprar un iot de 182 milions d’euros

. Que els partits i grups de dreta i d’extrema dreta no parin d'organitzar actes amb la clara intenció de provocar i generar un malestar polític, i que els poders públics es mostrin impotents per evitar-ho.

. Que siguem tan gamarussos per haver importat mimèticament les festes americanes com Halloween i el Black Friday. Els pobres galls dindis ja poden temolar el dia que ens convencin que cal donar les gràcies...

. Que les forces més reaccionaries utilitzin de forma vomitiva, en el Parlament i a tots els mitjans i àmbits polítics, el fantasma d'ETA que fa ja deu anys que es va extingir, per criticar les forces polítiques democràtiques que recolzen el govern.


  

2 comentaris:

Eduardo ha dit...

Eres tremendo, siempre busco algo para debatir pero sigo coincidiendo en todo....

Josep M.Cortina ha dit...

Està claro que somos de entendederas muy parecidas y por lo visto bastante limitadas...