dimarts, 28 de desembre del 2021

Restaurant Brichs: fa festa.


A primers de desembre tinc costum d’anar cap a Falset i a Cabacés a buscar l’oli premiat de la comarca; de camí entre una i altra població tinc localitzat un marge de la carretera, on sempre hi trobo una mica de molsa per fer el pessebre, una tradició que em va transmetre la mare.

 Enguany he descobert a Falset un nou restaurant que complementarà el del Celler de l’Àspic, de qui us vaig parlar ja fa temps, és el Brichs, situat molt a prop de l’anterior i propietat de Sol Florença, una pediatra recentment jubilada, bona cuinera i gastrònoma. Va obrir just abans de la pandèmia i ha hagut de fer malabars per poder aguantar el tancament, primer, i les restriccions després.

El què hi trobareu és un espai molt agradable, amb amplis finestrals que miren al Celler modernista i un servei de sala d’alt nivell. Ah! a l’estiu es deu estar d’allò més bé a la terrassa.

Però anem de cara a barraca: el xef, en Jonathan Fernandez, format a l'Escola d'hosteleria de LLeida, hi aporta el seu bon fer amb una cuina tradicional posada al dia, com se sol dir ara; els productes de qualitat fan la resta. Els arrossos són un dels punts forts del cuiner i de fet al seu excel.lent menú de migdia, hi són sempre presents, no us els perdeu. Finalment, anoteu que hi ha una bona carta de vins de la zona i unes postres a l’alçada del conjunt.


Carrer del sindicat, 10
43730 Falset
es.brichsrestaurant.com
Tel. 690251206