Aquesta setmana he anat a una de les
activitats que organitza aquest celler de vins, iniciativa dels
periodistes Mariona Anglès i Antoni Bassas,
inicialment amb la complicitat de Lluís Llach i la bodega Vall Llach de
Porrera. Diversifiquen la seva oferta i mensualment envien un butlletí
d’activitats: sopars de maridatge, presentacions de productes o nits temàtiques
entorn del vi. Jo vaig anar a la presentació de cinc dels pastissos de formatge
que ofereix en Jon Cake a la seva botiga del Born, maridats amb cinc vins de la
Terra Alta.
A banda
d’aquestes nits especials, hi podeu anar a fer l’aperitiu els caps de setmana o
a sopar qualsevol dia, per fer un tast del munt de vins que tenen a la seva
bodega, acompanyats de formatges o embotits i alguns plats freds o semifreds
(“som un bar de vins, no un restaurant”, diuen). La principal peculiaritat és
que disposen d’unes tines d’acer inoxidable que els permeten oferir vi a doll.
Els preus de les copes estan entre els 3 i els 6 euros, ja us haureu adonat
que, darrerament, l’import del vi per copes a Barcelona ha pujat en la mateixa
mesura que disminueix la quantitat per copa servida. Aquí no són una excepció,
però la seva oferta és molt àmplia i ben pensada.
El local està disposat en tres espais
diferenciats, a l’entrada un espai més informal, al mig un menjador-sala amb
piano i tot, i el final un pati interior. Aprofitant aquesta distribució
organitzen també actes privats a mida i ofereixen la possibilitat de fer venir
un xef a cuinar-vos a qualsevol hora: des d’un esmorzar de forquilla a un sopar
gastronòmic. En definitiva un gran ventall de possibilitats per un espai
relativament petit, però acollidor.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada