Amb en Roger Viñas (format al restaurant Manairó) a la cuina i en Chesco Salrach a la sala, l’Avenir us proposa una carta de dos menús degustació (65 i 80€) i una selecció de platets (de 5 a 12 €) a compartir, que són una delícia de textures i sabors.
Em vaig decantar per escollir sis platets a compartir, que ja venen servits de cuina per a dues persones i així esdevenen unes racions minúscules però delicades, que obliguen a assaborir-los lentament. A cada passada els comentaris adients, amables i professionals del perquè del plat i la seva base d’elaboració.
És una cuina catalana revisitada i sofisticada que recomano. Podreu desengreixar-vos dels àpats de les festes de Nadal i cap d’any i encarrilar el vostre estómac cap a la lleugeresa d’un àpat on el bon fer culinari està per sobre de tot, en especial de la quantitat (aquells que necessiteu abundància a cada plat, absteniu-vos).
Les postres no les vaig trobar a l’alçada, en canvi, vull destacar que la
carta de vins ofereix ampolles des de preus molt raonables (cosa cada vegada
més inaudita).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada