dissabte, 16 de març del 2024

Les amenaces a El Diario.es



Des de fa anys soc suscriptor de El Diario.es, el digital més seriós i progresista del pais. Fundat per Ignacio Escolar té avui uns 75..000 suscriptors gràcies als quals no depen de cap grup de presssió que el pugui condicionar. Les seves informacions son sempre molt serioses i contrastades  i més d'una vegada les seves exclusives els han comportat problemes amb els poders establerts. 

Potser el cas més sonat es la seva recent informació sobre l'escandol de corrupció del novio de la presidenta de la Comuniatat de Madrid degut a la qual han rebut amences per escrit del seu cap de Gabinet Miquel Angel Rodriguez

Cada dissabte el Diretor del Diario adreça una carta reservada a tots els socis comentant els esdeveniments  de la setmana. En aquesta ocasió donada la gravetat dels fets la carta és oberta a tot el públic i per això la reproduim al Prova i Error.  Hi trobareu un detall de totts els insults i amenaces que estan rebent els periodistes de El diario. Si no el coneixeu encara us recomanaria que ho fessiu i fins i tot que consideu la possibilitat d'esdevenir-ne, si us sembla, suscriptors.