dijous, 19 de setembre del 2024

El festival MANIFIESTA a les Tres xemeneis de Sant Adrià

MANIFESTA és un festival d'art contemporani que se celebra biennalment a diferents ciutats europees promogut per una entitat holandesa. Enguany té lloc del 8 de setembre al 24 de novembre a diferents espais de diverses ciutats de l'àrea metropolitana de Barcelona amb la intenció de descentralitzar la infraestructura cultural de la capital. Trobareu tota la informació a la pàgina web del festival.

Entre les diferents seus potser la més impactant és el complex de les tres xemeneies de la tèrmica de Sant Adrià del Besos que amb motiu del festival ara tenim l'oportunitat de visitar. Si per fora la construcció ja impressiona, l'estructura i les dimensions de l'interior et deixen bocabadat.

D'altra banda, les instal·lacions i obres artístiques que es presenten resulten també molt interessants. Per tot això la visita resulta molt recomanable i suggerim que qui pugui hi vagi un dia laborable perquè els caps de setmana hi ha molta gent. Els jubilats porteu la targeta rosa o algun document que us acrediti per aconseguir entrada gratuïta o amb descompte.

He fet quatre fotografies que potser uns animaran a la visita.


Clickeu a al imatge per veure totes les fotos