Per no perdre el costum acabo el “curs”, abans de l’estiu, amb alguna recomanació prop del mar. En aquesta ocasió al Baix Empordà, es tracta de la Sidreria Mooma, i de les seves “spin off” el Sidral i el Sidralet.
El Mooma, una mena
d’acrònim de poma i Montgrí, es troba a una masia prop de Palau-Sator envoltada
de camps de pomeres. Un espai molt gran per deixar els cotxes, un altre espai
d’esbarjo, una agro-botiga i un ampli restaurant, majoritàriament exterior,
d’un disseny quasi nòrdic, molta fusta clara i espais diàfans.
A la carta, a uns preus
majoritàriament entre 14 i 24 euros, hi destaquen els arrossos i la brasa, però
passa per un munt d’altres opcions amb bon producte i bona execució. El servei
és jove, ràpid i atent.
Darrerament s’han sumat
a l’oferta dos nous restaurants, un a la Platja de Pals, el Sidral, al peu de
la roca, amb un estil similar a l’anterior, i un carta que inclou més platets
per compartir. L’altre, el Sidralet, a Palamós, a la Fosca, aprofitant un espai
contigu al càmping, aquí l’espai potser no és tan especial, però la cuina i el
bon servei es mantenen al mateix nivell.
En tots els casos no
deixeu de provar els seus plats amb poma, ni la seva sidra, origen de tot
plegat. A mi la que més m’agrada és la sidra envellida, però també hi podeu
trobar tota mena de sucs de diverses varietats de poma, i al sidral una bona
oferta de cocteleria.
https://mooma.cat/sidreria-restaurant/ https://www.sidral.net
PD. Em diu una cambrera que també han obert un altre Mooma a la Cerdanya, a l’aeròdrom, però d’aquest no us en puc parlar, perquè encara no hi he estat, però potser és una bona opció, per estar més a la fresca. Si hi aneu, ja em direu. https://www.moomacerdanya.cat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada