Amb l’inici de curs, també
comença la temporada teatral, i com sabeu la Sala Beckett és una de les meves
preferides. Com que el seu restaurant ja el tinc molt vist, he estat explorant
noves opcions, que ja us he anat comentant. Avui toca el restaurant L’Artesana,
un restaurant que pren el nom de la desapareguda cooperativa fundada el 1876.
Els dos xefs
i propietaris que s’encarreguen de la cuina han treballat a restaurants de
prestigi, en Pau Pons al Gresca, l’Héctor Barbero al Monvínic, al Mas Pau...,
pel que la qualitat dels plats està més que assegurada. Els acompanya una
tercera sòcia experta en vins naturals, la Romina Reyes.
La seva opció
ha estat oferir una proposta senzilla però saborosa de plats tradicionals de la
cuina catalana i d’altres de cuiners de prestigi, com el rösti amb rovell i
brandada d’en Pierre Koffmann. Podeu trobar un menú de migdia que quasi sembla
un menú degustació i una carta a preus molt ajustats (entorn dels 25€ sense vi).
Disposen
d’una terrassa i un menjador adjunt per grups.
Sant Joan de Malta, 148
08005 Barcelona
Tel. 930.022.039
PD. He sabut que l’any passat van obrir una Artesana a Santa Eulàlia, a tocar de la Ciutat de la Justícia, on hi treballen en Pau i la seva parella, la María Carmen Giménez, perquè allí hi viuen i buscaven no allunyar-se de l’escola dels fills, mentre que l’Héctor i la Romina continuen al Poblenou, tot i que la carta i els proveïdors són conjunts.
Aprestadora, 9
08902 L’Hospitalet de Llobregat
Tel. 934.525.582
1 comentari:
Bona tarda, Hermínia,
Ahir vaig tenir ocasió d'anar a l'Artesana.
He deixat ressenya a Google.
Tant a la Sara com a mi ens va encantar.
Sobretot el corball. Estava excel·lent.
Gràcies per la recomanació!
Publica un comentari a l'entrada