dijous, 21 d’octubre del 2010

"La red social"


El darrer cap de setmana vaig anar a veure “La red social” del director David Fincher

La pel·lícula tracta del naixement del Facebook a la Universitat de Harvard ara fa només set anys i els conflictes de tota mena entre els joves estudiants universitaris que varen participar en la seva creació.

Tema molt interessant, excel·lent guió i bona tècnica narrativa i bones interpretacions fan de La red social una pel·lícula que es segueix amb molt interès. Descriu força bé els ambients de la universitat americana, la seva capacitat de creació i alhora les seves misèries, la gran ambició dels creadors de les start-up i les lluites i traïcions que generen els seus negocis. I tot això parlant amb noms i cognoms de tots ells i exposant la història amb considerable realisme, encara que Mark Zuckerman, el creador de la xarxa, hagi posat en dubte el tractament d’alguns aspectes de caràcter personal.

Una pel·lícula us farà passar una bona estona mentre assistiu al naixement d’un dels fenòmens mediàtics més importants dels darrers anys perquè no hem d’oblidar que ens agradi més o menys la xarxa social de Facebook té avui més de 500 milions d’”amics”. Entre els que probablement esteu molts dels que ara llegiu aquest post.

1 comentari:

montse colom ha dit...

Vaig poc al cinema,sempre crec que tinc altres coses a fer. Es teus comentaris i les curoses descripcions que fas dels temes, són l'empenta que necessito per anar-hi més sovint. Gràcies, al final em faràs ser una gran cinéfila.
Montse