diumenge, 28 d’agost del 2011

Ja hi tornem a ser !

Ja som aquí altra vegada després d’uns dies de vacances i tranquil·litat. Bé, tal com ha anat aquest estiu podem dir sense equivocar-nos que “això és un dir”... Déu n’hi do dels esdeveniments que hem viscut les darreres setmanes. Avançament de les properes eleccions generals, màxima histèria a les borses i als mercats financers, continuació del culebrot de les agències de rating i les seves desqualificacions, extremes violència i antideportivitat dels jugadors i l’entrenador del Real Madrid, increïble acció del Govern de la Generalitat en la gestió del PIRMI, despropòsits de la visita papal a Madrid, precipitada modificació constitucional per una via que més aviat sembla la d’un Decret Llei que la d'una seriosa reforma constitucional. I això per citar-ne només alguns. La veritat és que  m’he hagut de resistir molt per no obrir el Blog abans d’hora i penjar algun comentari sobre aquests fets. Però no patiu, ja hi haurà temps de fer-ho perquè ens esperen temps moguts.

I ara Sant Tornem-hi. Com dèiem l’any passat, no us deixeu afectar per  l’anomenat “Sindrome postvacional” i alegreu-vos perquè a partir d’ara tornareu a llegir les bones notícies dels diaris i us podreu apassionar escoltant les vibrants  tertúlies radiofòniques del matí i veient els optimistes Telenotícies de cada vespre. Podreu veure centenars de  fotos digitals de l’estiu dels vostres  companys i familiars. Tornaran també les excitants sèries televisives i gaudireu novament dels embussos i altres delícies del trànsit i del transport públic que tant heu trobat a faltar les darreres setmanes. I els caps de setmana de setembre podreu fer unes bones cues per sortir i entrar a la ciutat. Us ho passareu d’allò més bé llegint una muntanya de correus rebuts durant el mes d’agost i a la feina tornareu a gaudir de la sempre gratificant convivència amb els vostres caps i col·laboradors.

Però per sobre de tot penseu que us podreu retrobar amb el Blog, que us espera carregat de novetats, com us anticipava a finals de juliol quan ens varem acomiadar.  Primera novetat: com recordareu, la darrera temporada la secció de l’Òpera dels dilluns ja va ampliar el seu contingut tradicional, que oferia fonamentalment àries, per donar entrada a una més àmplia varietat de peces operístiques com ara duets, concertants, cors, preludis, etc. Doncs aquest any hem decidit ampliar el format i incorporar-hi també gravacions de vídeo que puguin resultar especialment atractives. Crec que això diversificarà i enriquirà la secció. Ja em direu què us sembla.
En segon lloc, hem aconseguit engrescar dos joves lectors del Blog perquè ens ofereixin la seva valuosa col·laboració. I ells s’han ofert a publicar un post quinzenalment. De forma alternativa ens oferiran cada divendres els seus comentaris i punts de vista: des de la capital de l’Estat, neix una secció que es titularà “ES DIU A MADRID”; l’altra novetat, escrita des del Cap i Casal, s’anomenarà “QUI HO DIRIA” . Crec que aquestes incorporacions representen un salt qualitatiu en el Blog en la mesura que el fan més ric i participatiu i també perquè segur que aportaran els punts de vista de gent jove, molt interessants per un col·lectiu de lectors d’una certa edat mitjana...

Benvinguts doncs a la nova temporada que pel que sembla serà d’aquelles de “agárrense que vienen curvas”.

4 comentaris:

salvador ha dit...

Benvingut, Josep Maria.

Josep M.Cortina ha dit...

Bentrobat, Salvador.

Maite ha dit...

A continuar gaudint d´allo que il·lumina la vida. Endevant amb aquestes novetats

Jordi ha dit...

Gràcies per la teva companyia en el blog, ara millorada. Continuaré seguint-lo amb il·lusió.

Bona rentrée,

Jordi