diumenge, 20 de novembre del 2011

L'òpera dels dilluns

Avui veureu un vídeo ben particular. El devem a la Maria P. que em va descobrir la parella que l’interpreta en un tó de divertimento. Es tracta del duet  “Nel profondo” de l’òpera barroca “Orlando el furioso “ d’Antonio Vivaldi.

Els intèrprets són dos joves cantants especialment brillants. D’una banda el francès Philipe Jarousky, un dels contratenors més prestigiosos del moment que ja ha aparegut al Blog i a qui varem poder escoltar en directe aquest estiu al Festival de Torruella de Montgrí. La seva parella és la contralt canadenca Marie Nicole Lemieux especialitzada en el repertori barroc. Els acompanya l’orquestra “Ensemble Matheus” fundada i dirigida per  Jean Christophe Spinosi .   

Com veureu es tracta d’una sessió de concert on tots els intèrprets s’ho passen d’allò més bé i aconsegueixen fer-nos partícips dels seu bon humor. Un sentiment que bona falta ens farà aquesta nit electoral... La veritat és que havia pensat posar-vos un rèquiem però finalment  he cregut més reconfortant aquesta peça.



1 comentari:

montse colom ha dit...

que bé m'ha anat tornar al teu blog i veure i sentir aquesta peça divertida del genial Vivaldi.
Montse