dimecres, 9 de novembre del 2011

"Òpera en texans"


Ja fa dies volia recomanar que veiéssiu el programa d’òpera “ÒPERA EN TEXANS” que aquesta temporada presenta TV3 els diumenges a la nit.  Després del seu gran èxit suposo que molts de vosaltres ja l’haureu descobert però els que encara no ho hagueu fet no deixeu de veure’l i escoltar-lo, és clar, a partir de la propera setmana. Com que segur que us agradarà molt podeu repescar els capítols anteriors per Internet  a TV3 a la carta.
El programa està dirigit i presentat per en Ramon Gener un expert en música, antic baríton i que té una àmplia cultura musical i operística. Havia desenvolupat amb gran dedicació una tasca pedagògica i de divulgació al voltant del món de l’òpera fins que degut a la qualitat de les seves presentacions,  a alguna de les quals jo havia assistit, el va fitxar la televisió de Catalunya per portar a terme aquest programa. Gener, que és un gran comunicador, canta quan cal, toca el piano i ofereix constants referències entre el món de l’òpera i les formes musicals i artístiques actuals, el cinema, el vídeo, el rock i altres formes de música contemporània.  La producció televisiva està també molt aconseguida i tota plegat fa de “l’Òpera en texans” un excel·lent programa de divulgació i ens diverteix i entreté els diumenges al vespre.
Després d’escoltar-lo, jo, humilment,  penjo la meva ”Òpera dels dilluns “ al Blog ...

1 comentari:

Marga ha dit...

Vaig veure l´entrevista que lii va fer Monegal el qual, cosa rara, no li va donar ni una "mossegada" estava fascinat per en Ramon...De resultes d´aquesta entrevista ho vaig buscar per Internet i m´agrada molt, de manera que ara cada diumenge a la nit a les 22.30 al 33 ja se que veure. Os ho recomano.