divendres, 10 de febrer del 2012

4rt cicle ‘Expressió Directa’

Expressió Directa és un cicle musical nascut fa quatre anys al Centre Cultural la Farinera del Clot, organitzat pel setmanari ‘Directa’. Si aleshores l’objectiu era promocionar el propi mitjà de comunicació alternatiu i mostrar una sèrie de propostes musicals amb poca sortida al circuit comercial, amb el pas del temps ha anat virant cap a una xarxa de complicitats entre equipaments de gestió comunitària i cultura crítica de la ciutat.

Així, a més de l’espai de ‘La Farinera’, en aquesta quarta edició del cicle es programen activitats també a l’Ateneu Popular de Nou Barris, l’Ateneu L’Harmonia de Sant Andreu i La Lleialtat Santsenca. En total, cinc concerts i espectacles programats del 10 de març al 26 de maig, que inclouen entre altres el concert d’aniversari (el sisè!) del ‘Directa’.

Allà hi podreu escoltar un conjunt bastant recent anomenat ‘Transadélica’, format per dos veterans de la música mestissa a Catalunya. Una, Amparo Sánchez (Amparanoia). L’altre, Yacine Belachene, un vell conegut de la família que enllaça projectes musicals sense parar des que, fa molts anys, va liderar els ja dissolts Cheb Balowski.

La relació completa de concerts la podeu trobar al bloc d'Expressió Directa.

Feu bondat!

2 comentaris:

Clara ha dit...

Irem!!!

carme ha dit...

Seria la primera vegada que no anéssim a veure el Yacine!!! Merci per la recomanació