divendres, 13 d’abril del 2012

Cinc anys de Casa Orlandai (visca!)


Al cor del Sarrià antic s'aixeca l'edifici històric –modernista- que va acollir la meva escola, i abans la de la meva mare: l'Orlandai. Ja fa anys que, per raons diverses, el centre es va traslladar a una altra banda del barri i l’espai es va transformar en el Centre Cultural Casa Orlandai.
Aquest mes d'abril es compleixen cinc anys de vida d’aquesta nova etapa, que va néixer gràcies a la implicació d’un conjunt de persones vinculades d'una manera o altra a l'escola. Entre elles, i amb un paper destacat, hi havia el Marcel, que avui estaria content de celebrar l’aniversari. Més ben dit, seria el factòtum de les activitats de celebració, segur.
Recitals, concerts, àpats, cercavila i danses marca de la casa-escola, s’han programat per a l’ocasió. I aquest dissabte té lloc la festa dels cinc anys amb diverses activitats gratuïtes durant tot el dia. És una bona ocasió per apropar-s'hi, conèixer el projecte de l'Associació Cultural Casa Orlandai i copsar l'encant de l'edifici* que ha vist créixer els dos col·laboradors estrella del blog, la seva mare, i tanti altri!
Aquí podeu consultar les dates de la celebració, així com el gruix de les activitats de la Casa Orlandai.
Pau
* La il·lustració del post és de Carme Bohera, professora d'arts plàstiques a l'escola durant molts i molts anys.

4 comentaris:

carme ha dit...

quin orgull!!! i quina gran sort que hem tingut, oi!!
Encert d'article, indeed

Josep M.Cortina ha dit...

Aquesta casa ens porta a tots molts i molt bons records.

Carme Bohera ha dit...

I tant que ens porta bons records! Quina sort vam tenir que aquesta colla de gent "salvessin" l'edifici per al barri!
Només un apunt: l'edifici NO és modernista, data de finals del XVIII. A finals del XIX es va fer una remodelació, la part més important de la qual és l'entrada, que sí que té trets modernistes: l'escala, les corbes, vidrieres...
Un honor, Pau, que posis el meu dibuix. Gràcies!
Carme

Rosa ha dit...

Quina llàstima no haver vist aquest post a temps! Hagues fet un forat per anar-hi!