divendres, 27 d’abril del 2012

Quintana vs Dylan


Tot torna. No sé perquè, però tot torna. Les ulleres de pasta 'big size', el disc de vinil, la cultura del vermut, la música 'ie-ie', Convergència i Unió i altres fenòmens, alguns dels quals creiem superats. No és el cas d’en Gerard Quintana, un que no torna senzillament perquè no ha acabat de marxar mai.

Després del triomfal i fugaç retorn dels Sopa de Cabra, ara en Gerard ens anuncia que recupera l’espectacle homenatge a Bob Dylan (‘Miralls de Dylan’) que va idear fa una dècada al costat del guitarrista Jordi Batiste. De moment ja s’ha confirmat un concert, el 29 de juny a l’Ateneu Barcelonès amb 200 entrades a la venda.

El nou espectacle l’han rebatejat amb el nom ‘Tornarem a ser lliures’, inspirat en la cançó ‘I shall be released’ del cantautor nord americà, una de les versions inèdites que  els dos músics han versionat per l’ocasió.

Quintana argumentava fa pocs dies a ‘El Periódico’ que fa deu anys aquelles lletres “semblaven superades”, i afegia, “però la societat mai ha de renegar del seu passat i la seva relectura avui resulta impactant, bestial”. Justificava així la oportunitat de recuperar ara aquest espectacle, quelcom innecessari perquè Bob Dylan els hi ha acabat de donar la raó anunciant la seva presència al Festival de Cap Roig aquest estiu. Vaja, que Dylan també torna. 

Pau

1 comentari:

carme ha dit...

genial primer paragraf!!
Ja saps que moltes novel.les es valoren pel primer paràgraf?