dijous, 26 de juliol del 2012

De corresponsals, perles i altres històries


Després de 22 posts, la corresponsalia de Madrid canvia de mans. Els nous col·laboradors es presentaran després de les vacances d’estiu. La fins avui corresponsal continuarà activa a “Prova i error” en una nova secció que enllaçarà amb una de les línies que ja s’ha anat desenvolupant durant aquest curs: la cartellera teatral. Necessàriament, el focus estarà a partir d’ara en els espectacles que es presentin a Barcelona, però sense perdre de vista aquesta corretja de transmissió entre les cartelleres barcelonina i madrilenya que ja hem anat descobrint en aquesta secció.

Per anar obrint boca, comparteixo amb vosaltres la bona notícia que el darrer montatge de l’Oriol Broggi, Cyrano de Bergerac, es presentarà al Teatro Valle Inclán (Centro Dramático Nacional) el proper mes de desembre (veure la crítica de l’obra en aquest blog aquí). En temporades anteriors el CDN  ja va acollir un altre espectacle de la companyia, una obra d’Eduardo de Filippo, i va oferir a Pere Arquillué un paper protagonista, el Platonov de Txèkhov. I mentre a Madrid descobreixen l’Arquillué de Bergerac, a Barcelona podrem tornar a emocionar-nos amb Incendis al Romea.  Dues perles, vaja!

Bon estiu a tothom,

Clara

2 comentaris:

Josep M.Cortina ha dit...

Esperem que la pèrdua de la nostra corresponsal a Madrid serà molt ben coberta. Els contactes que manmtenim ens fan esperar un gran fitxatge. I a més guanyarem una crítica teatral de primera fila a Barcelona. Hi sortirem guanyant !

carme ha dit...

Valoro moooolt positivament el guany d'una nova crítica teatral a Barcelona!! ja feia temps que ho necessitavem!!!