divendres, 31 d’agost del 2012

Tornem a obrir


S’acaba l’Agost i després d’unes setmanes de merescudes vacances hem de tornar a les nostres ocupacions i embolics habituals. I malaurademant ens retrobarem  en el marc de la inacabable crisi econòmica que ens aclapara i l’etern debat Catalunya-Espanya, escalfat ara amb les urgències del finaçament. Que Déu ens agafi confessats.
Però per sort ens espera el BLOG que mirarà, com sempre, d’entretenir, informar i quan pugui divertir als seus lectors.

Enguany hi haurà diverses novetats respecte de la temporada anterior. Veiem-ne algunes:
. La secció ES DIU A MADRID canviarà de redactor perquè la Clara torna a treballar a Barcelona. Però no cal patir, perquè deixa la corresponsalia en bones mans. Ara la secció es dirà PONGAMOS QUE HABLO DE MADRID  i anirà a càrrec d’una parella d’amics seus, que firmaran les seves cròniques sota el nom de Fernández y González, i ens mantindran informats quinzenalment de l’actualitat a la capital.

. Però malgrat aquest trasllat conservarem a la nostra col·laboradora que engegarà una nova secció, ESCENES, dedicada a mantenir-nos al dia de l’actualitat teatral.


. L’ÒPERA DELS DILLUNS es presentarà aquesta any en un doble format - vídeo i track - de manera que ens permeti triar amb més llibertat les peces i els intèrprets que vulguem oferir.

. Obrirem una nova Secció, LA VELLA NOVA CANÇÓ, on cada dimecres podrem escoltar una cançó dels principals cantants protagonistes d’aquell fenomen de la Nova cançó catalana que mereix un record permanent.   
. Encara que fins ara hem tingut un nombre modest de col·laboracions mantindrem oberta la secció EL POST DEL LECTOR on, com ja sabeu, podeu penjar les vostres opinions o recomanacions simplement enviant-me un correu amb el vostre text d’un màxim de 300 caràcters. L’editor s’ocupa de la seva revisió, il·lustració i publicació. Animeu-vos!

Benvinguts doncs a la nova temporada que comença, com veieu, amb il·lusió i forces renovades.

3 comentaris:

Carme Bohera ha dit...

Caram, Josep Maria! Quin retorn més energètic!
Benvingut i gràcies!

Jordi ha dit...

Seguirem amb interès les novetats !!!

Una abraçada,

Marga ha dit...

Ben retrobat¡¡ Com sempre el blog ens entrete i ens informa de l´actualitat tant a Catalunya com a Madrid. Esperem las criticas de teatre de la Clara amb il.lusió i l´hi donem la benvinguda a Barcelona.
Una vegada mes gracies Josep Mª i espero hagis tingut un bon estiu malgrat els incendis.