dimecres, 6 de novembre del 2013

Barraca: Una vista immillorable per una cuina molt millorable.



Llegeixo crítiques gastronòmiques i normalment l’encerten. No és el què m’ha passat amb Barraca, un restaurant assessorat per en Xavier Pellicer (antic xef de Can Fabes) del que havia llegit molt bons comentaris arrel de la seva inauguració fa un parell de mesos.
 
Cal dir que els restaurants aconsellats (que no encapçalats) per un cuiner reconegut, no solen estar a l’alçada del què se n’espera. És important que el cuiner o la cuinera estiguin al capdavant del seu equip. Fins i tot m’he trobat en alguna ocasió, en què una segona visita a un restaurant d’alt nivell, m’ha decebut, després he sabut que el/la cuiner/a estaven en aquell moment de viatge, fou el cas de l’Alkimia i en menor mesura del Sant Pau.

Pel què fa al Barraca, la meva experiència no va ser bona: se suposa que és una arrossaria de qualitat i l’arròs no està a l’alçada, una vegada era massa fort de sal, l’altra molt ressec. En la segona ocasió ens van fer esperar quasi una hora. Resulta que admeten reserves per les 13 o les 15 hores, però no avisen als del primer torn que han de mirar de marxar cap aquesta hora, perquè ells diuen que “no fan torns!!!”. També vam haver d’esperar molt entre plat i plat, les croquetes les van portar quan ja estàvem a punt de començar amb l’arròs (feia la impressió que se les havien oblidat a la barra); es van equivocar en els postres que havíem demanat... En fi, una decepció. No s’ho val.

 
Passeig Marítim de la Barceloneta 1 / 08002 BARCELONA
http://www.Barraca-Barcelona.com/

2 comentaris:

Josep M.Cortina ha dit...

Trobo que és una bona advertència i molt d'agrair. No pot ser que amb la imatge de prestigi de cuiners famosos ens facin "passar gat per llebre".

Llorenç ha dit...

I el preu què tal? perquè suposo que tants assessoraments se'ls faran pagar...