dimarts, 22 d’abril del 2014

Tenis al Liceu!


Observo amb estupefacció una fotografia a La Vanguardia en la que es veu a Rafel Nadal i David Ferrer, les dues estrelles del Trofeu Conde de Godó d’aquesta edició, pilotejant en un simulacre de pista de tenis que s’ha instal·lat a la platea del Liceu. Ja havia vist ahir a la nit a la televisió aquesta mena de paròdia de la competició que s’ha utilitzat, sense cap sentit, per promocionar l’esdeveniment esportiu.
No és que sigui aquest un tema massa rellevant en el context de les coses que passen al país però haig de dir que m’ha semblat totalment improcedent que un teatre d’òpera accepti, per ingressar uns quants euros, llogar el seu espai, concebut per esdeveniments artístics i musicals.

Se’ns dirà que les coses estan molt difícils, que el Liceu travessa una situació de penúria econòmica, que els sponsors tenen, com mai, la paella pel mànec i que estan en condicions d’imposar la seva llei. I és veritat. Però això no evitarà que em sembli del tot impròpia aquesta pràctica que confirma que avui tot es pot comprar amb quatre duros. Qui els té ho sap i n’abusa i qui els necessita sembla no tenir més remei que es doblegar-se  a les seves exigències. Lamentable.


1 comentari:

montse colom ha dit...

totalment d'acord amb tu.Lamentable la gosadia dels poderosos.
Montse