La Maria Remei Hofmann (meitat empordanesa, meitat baden-württemberguesa) és xef i empresària, avui en diríem una emprenedora de pedra picada. Fa uns trenta anys va obrir una escola de cuina al carrer Argentaria per on han passat, i reconegut la seva feina, cuiners i cuineres d’alta volada. El restaurant annex va rebre una estrella Michelin el 2004, i la seva tasca ha estat ingent en els diferents vessants de la professió.
EL
RESTAURANT- ara traslladat a Gràcia- depassa el pressupost que implícitament
comporten els locals que us recomano, però sempre hi podeu anar en petit grup i
compartir alguns plats per poder rebaixar la factura final i, a canvi, gaudir
de l’excel·lència del producte i del seu tractament.
Però si us en parlo, és perquè en els darrers temps ha començat a apropar
el seu art a tothom en obrir una PASTISSERIA
al Born, molt a prop de La Seca-Espai Brossa. Aquí també hi ha posat allò
que els anglesos anomenen un “corner”, és a dir una petita barra per prendre alguna
cosa a l’entrada del teatre i, en el mateix edifici, una terrassa que es posa
en marxa amb el bon temps (cal agafar un ascensor que surt del costat del lloc
on es venen les entrades); allí hi trobareu plats lleugers però saborosos i una
mostra de la seva pastisseria: no deixeu de provar el croissant rodó calent amb
gelat de vainilla.
La popularització de la seva feina es completa amb la recent obertura d’una
TAVERNA amb brasa que permet que un
major nombre de mortals puguem gaudir de la seva cuina i en especial de les
seves postres, caprici de déus; proveu qualsevol dels seus “vasets” i ja m’ho
direu.
La Pastisseria, terrassa i “corner”: c/ Flassaders, 40
La Taverna: c/ Girona,
145
www.hofmann-bcn.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada