Per aquells i aquelles
de vosaltres que passeu l’estiu a Barcelona, també aquí hi trobareu terrasses
marineres amb producte de qualitat i preu assequible. És el cas de La Mar Salada, un restaurant amb un
menú de migdia on el peix de la llotja de la Barceloneta o de Vilanova hi és
sempre present. El porten els hereus dels propietaris de Can Ros (restaurant
centenari encara obert i amb prou prestigi a la ciutat). Són la cinquena
generació, han viscut la cuina des de petits i continua essent la seva passió.
Es treballa amb producte
de temporada, peix de costa i una elaboració i presentació “de categoria” –que
dirien els valencians-. Aquesta setmana, per exemple, oferien: cous cous amb
pop de Vilanova i salpicó, canelons farcits de peix de la llotja de Vilanova
amb beixamel suau de marisc i gambeta blanca, cigrons de mercat amb espinacs,
ou a baixa temperatura i la seva picada - com a primers - i carpaccio de
vedella macerat amb llima, pols de parmesà i oli d'arbequina, risotto d'Idiazàbal
amb llagostins de Vilanova i reducció de Pedro Ximenez, enfilall de pollastre
amb alls tendres i xampinyó al curry acompanyat amb arròs basmati, aranya de la
llotja de Vilanova amb wok de verdures de temporada i salsa yakisoba o bacallà
confitat amb pil pil de ceps, saltat de rossinyols i salsa de rostit - com a
segons -.
Us podeu subscriure al
seu butlletí i rebreu el menú setmanal. Si aneu “a la carta” l’oferta s’amplia
però manté una bona relació qualitat-preu; la majoria de vins estan per sota
del 25 euros.
Només tanquen els
dimarts i els caps de setmana i festius tenen un horari ininterromput. Disposen
d’un menjador per àpats privats (12 persones com a màxim), un menjador interior
a peu de carrer que mira a la terrassa i un altre al primer pis - més formal -
amb bones vistes al port.
Passeig de Joan de
Borbó, 58
08003 Barcelona Tel. 932212127
1 comentari:
Ahir hi varem anar a sopar i confirmem plenament aquesta crítica
Publica un comentari a l'entrada