dijous, 3 de juliol del 2014

Petita indemnització.

Aquests dies ha sigut notícia l’acomiadament, perquè sembla que d’això es tracta, del conseller delegat de Caixabank, Juan Maria Nin.
No ho sabrem mai del cert però sembla, segons informa El Pais,  que acostuma estar ben informat dels afers de La Caixa, que com a compensació cobrarà la mòdica quantitat de 11 milions d’euros, que equivalen aproximadament a cinc anys del seu salari anyal fix. A més seguirà representant l’Entitat en diferents consells d’Administració quer li reportaran més de mig milió d’euros l’any. I tindrà despatx cotxe i secretària a càrrec de Caixabank. No està malament, oi? Sobretot tenint en compte que és força probable que d’aquí un temps el brillant executiu trobi alguna altra feineta.

No m’estendré massa en el comentari perquè el fet es comenta sol. Encara que aquests diners els pagarà  l’Entitat i per tant implica només als seus òrgans rectors i afecta als seus accionistes, només diré que l’operació d’acomiadament ha resultat una mica cara i que moral i socialment tot plegat resulta francament obscè.