dimarts, 1 de juliol del 2014

PHOTOESPAÑA 2014 a Madrid

Si teniu oportunitat de passar per Madrid aquest estiu podreu gaudir de tot un seguit d’excel·lents exposicions de fotografía organitzades, com cada any, pel  prestigiós Festival  Internacional de Fotografia PHOTOESPAÑA 2014.
De les que jo he vist aquests dies us recomanaria les següents:

 . “Retratos de papel”  de Chema Conesa a la Sala de la Comunidad de Madrid c/ Alcalà, 21. Una magnífica col·lecció de retrats publicats al El país durant més de trenta anys per aquest brillant fotoperiodista. Un recorregut pels personatges que han configurat la nostra història.
. “La sombra y el fotògafo” d’Antoni Arissa al Espacio de la Fundación Telefónica  c/ Fuencarral, 3. Una extrardinària mostra d’un fotògraf de Sant Andreu, molt desconegut, que va ser un  pioner de la fotografía espanyola al segle XX; dels anys vint fins el trenta-nou va fer impressionant un recorregut des des del pictorialisme fins als corrents més renovadors de la fotografía europea.
. “The american way of life” de Josep RenauAl Círculo de Bellas Artes c/ Alcalà, 42. Una mostra dels originals dels fotocolages que Renau va dedicar a la vida i la societat americana amb una brutal càrrega crítica.

Progressivament s’aniran inaugurant altres exposicions, entre elles les dedicades a Eugeni Forcano, Cartier Bresson, Garcia Alix,que segur serán també molt interessants. Llàstima que no les he pogut veure encara.

1 comentari:

Joan ha dit...

Chema Conesa, una feina molt ben feta.