dilluns, 15 de setembre del 2014

POST DEL LECTOR: Passejada amb la Maria

Aquest any ha fet divuit anys que va néixer la nostra filla i germana Maria, que va morir de càncer el novembre de 2009. Com per qualsevol família els divuit anys del naixement d’un fill o una filla és una data molt especial. Ens hauria encantat poder celebrar amb ella aquest i tots els seus aniversaris i malgrat tot, a la nostra manera, ho fem.
És per això que hem decidit organitzar una caminada “UNA PASSEJADA amb la Maria” el dia 28 de setembre a les 9 del matí a Sant Julià de Cerdanyola, amb l'objectiu de recaptar fons per avançar en el tractament del càncer infantil. És el nostre regal per ella. Ens agradaria molt que ens acompanyéssiu aquest dia, que caminéssiu amb la Maria. Necessitem que ens ajudeu a  fer-ne difusió, passeu-ho als vostres amics, als companys de feina, als veïns, als pares de l’escola...
Aquí, a  http://implica-t.org/ca/campaigns/una-passejada-amb-la-maria/ trobareu la informació de com inscriure-us, de l'itinerari i de com fer un donatiu.
El preu de la inscripció és de 5€ per persona, que són íntegrament per l’obra social de Sant Joan de Déu. Els donatius no tenen límit. El 70 % del pressupost per investigació sobre càncer infantil prové de fons privats.
Després de la caminada podem dinar plegats. Porteu el vostre pícnic o afegiu-vos a la botifarrada que estem organitzant amb la col·laboració de molta gent del poble. Reserveu el vostre tiquet trucant al telèfon 649774776 (Marta). Bocata de buti o formatge + beguda = 3€. Teniu temps fins el dimecres dia 24 per fer-ho.
Si voleu organitzar alguna activitat complementària (actuacions, jocs, tallers,...), coneixeu algú que pot fer-ho  o teniu alguna idea poseu-vos en contacte amb nosaltres a unapassejadaamblamaria2014@gmail.com
Hem preparat un cartell informatiu, si us sembla que el necessiteu, ens el demaneu i us l'enviarem.
La  malaltia i la mort de la Maria ha estat un fet devastador però pel camí hem trobat molta gent que ens recolza i ens estima.
Moltes gràcies. Us esperem el dia 28.
 
Marta, Ricard, Martí i Pau

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Moltes gràcies per caminar amb nosaltres i ajudar-nos a fer difusió de la Passejada.
Una abraçada
Marta, Ricard, Martí i Pau

Manel ha dit...

El passat diumenge vem anar a la Passejada amb la Maria i hem de dir que varem passar un dia entranyable, tant pel que fa a la excursió, amb un recorregut magnífic i molt ben planejat, com la organització de tot plegat i sobre tot per la trobada de tants i bons amics.