dissabte, 8 de novembre del 2014

Monago o una desvergonya més.


Això del Monago és delirant. Recordem que el President de la Comunitat d’Extremadura és un dels personatges  que recentment ha dit una de les col·leccions de barroeries més importants sobre Catalunya, com per exemple la darrera parlant d’una eventual reforma fiscal.  "Porque si es más perras para Cataluña yo ya digo que no. Porque a mí no me van a quitar ni un céntimo de euro para dárselo a cuatro que estan montando letritas en las avenidas”
Resulta que ara l’han pillat, com tothom sap, perquè va fer 32 viatges particulars a Canàries, pagant el Senat, per visitar la seva amiga, una militant del PP. Potser és per això que diu que era una qüestió de feina...
El primer dia declara que es tractava de viatges de feina, que estaven plenament justificats i que això és un atac polític dels seus enemics. I l’endemà es desdiu, sense cap mena de vergonya, i manifesta que no ho pot justificar i que tornarà els diners.
El fet en si mateix ja mereixeria en qualsevol país la seva dimissió immediata; i per si això no fos poc la mentida, en menys de vint-i-quatre hores, una segona dimissió. I vet aquí que no passa res i que a sobre Rajoy i Cospedal van a Caceres i li donen públicament tot el seu recolzament. (Per cert com el que li dona I.U. perquè pugui governar la Comunitat...) I això ho fan en unes "Jornadas sobre el buen Gobierno" organitzades pel PP d'Extremadura. Indescriptible. Sobren les paraules i els qualificatius.


3 comentaris:

salvador ha dit...

En aquest país de "pandereta", ells creuen que tenen impunitat per a tot

Manel ha dit...

Monago, premi OTB !!!!!

Marga ha dit...

Se acuerdan de lo que significa dimitir, cesar? La realidad es que si se acordaran y lo apliquesin a lo peor se quedarian sin cargos publicos