dimarts, 9 de desembre del 2014

Entrevista a Alfons Duran-Pich

Fa dies vaig rebre un vídeo d’aquells que agrada contribuir a difondre. Es tracta d’una entrevista enregistrada per la Sexta Telelevisión que finalment no va ser emesa, sembla que per raons d’autocensura de la pròpia cadena.
Alfons Duran-Pich és un economista i empresari al que coneixem per les seves aparicions regulars en el programa informatiu de BTV que condueix Xavier Muixí, per mi un dels millors periodistes televisius, que amb uns recursos  escassíssims produeix un informatiu de molt alta qualitat.

Crec que paga la pena escoltar amb calma les informades i assenyades opinions tècniques d’aquest economista  del que podem aprendre moltes coses.



1 comentari:

Xavi TGN ha dit...

Algú té referències de l'autenticitat d'aquesta denúncia? No trobo enlloc una cita clara a que Alfons Duran-Pich fes aquesta denúncia: ja em sembla creïble, però cal contrastar i en aquest cas, m'està picant ja molt que no hi ha RES, ENLLOC!
Al web del sr. Duran-Pich hi ha el vídeo penjat, però cap nota ni comentari sobre la suposada no-emissió ni els motius que hipotèticament van provocar aquesta cancel·lació... però vinga que corre el mail i el suposat missatge del sr. Duran-Pich, sempre en blocs i pàgines "menors" (amb absolut respecte a aquest i els altres que en parlen, amb els quals combrego gairebé sense excepció).

Salut i bon any!
Xavi (Tarragona)