dimarts, 24 de febrer del 2015

Crònica d'un Viatge al Japó

Ara fa poc més d'un any, uns amics ens van explicar les seves experiències d'un viatge que havien fet al Japó, del qual van tornar força entusiasmats.
Encomanats del seu entusiasme, i seguint un grapat de consells que ens van donar,  ens vam decidir a anar-hi, vam preparar el viatge, i hi vam estar 15 dies, l'agost passat. Vam gaudir tant preparant-lo, com després en el viatge  pròpiament dit, en el que vam constatar  que el Japó és un país amb molts atractius, ja que combina un funcionament, organització i seguretat envejables, amb la conservació d'una cultura i una tradició mil·lenàries.
Per aquest motiu, volem compartir amb els lectors del blog aquesta experiència, perquè de la mateixa manera que a nosaltres ens va animar a anar-hi el contacte amb els nostres amics, volem transmetre el nostre entusiasme, les nostres reflexions i consells als lectors que estiguin interessats, amb el desig que els siguin útils i, potser, els animin a anar-hi.
Els que estigueu interessat cliqueu CONSELLS JAPONESOS tindreu el text pdf amb les reflexions i consells del viatge; i si cliqueu la fotografia, accedireu a una selecció de les fotografies que va fer la Maria Rosa

Rosa Maria Miquel i Jordi Castells