dimecres, 11 de febrer del 2015

PINZELLS, nova Secció al Blog

Aquest  2015 incorporem una nova col·laboradora. Es tracta de la il·lustradora Lluïsa Jover, fins ara seguidora del Blog, que ens oferirà mensualment un dels seus magnífics dibuixos.


Aquesta temporada començarem la seva col·laboració amb una selecció de les il·lustracions que va fer pel llibre “Eva i els Adamites”, editat conjuntament amb els texts escrits per l’Enric Satué, un altre prestigiós dissenyador gràfic que en aquesta ocasió va canviar el llapis per la ploma. Els autors expliquen perquè han triat aquest tema:
“La Lluïsa i jo trobem Adam i Eva simpàtics. Ens cau bé la seva felicitat permanent de babaus, la seva desobediència irracional de criatures entremaliades, i el seu enjogassament. Però sobretot el que ens commou és la seva humanitat planera i desinteressada.”
Segur que els lectors agrairan aquesta generosa col·laboració que amplia el contingut del Blog cap al terreny de les arts plàstiques. Comencem doncs avui mateix la nova Secció, que es dirà PINZELLS, amb el primer dels seus dibuixos, que aniran acompanyats d’un breu fragment extret dels texts de l’Enric Satué.                                      
EVA I ELS ADAMITES I
                       (Clickant s’obrirà a pantalla sencera)                   

"Adam i Eva són una parella de fet que van encarar la lluita per la vida amb un coratge i una dignitat encomiables, i es van proposar no amargar-se-la tot i les penalitats que els va tocar patir" E. Satué.
             

3 comentaris:

Carme ha dit...

Molt bé, Josep Ma, això d'incorporar les arts plàstiques al teu blog!
Segur que amb la Lluïsa i el seu delicat humor ens ho passarem molt bé

Benvinguda a aquest espai, Lluïsa!

Lluís Boada ha dit...

Quina delícia, després d'haver recordat fa pocs dies en aquest blog l'alegria i joie de vivre del dibuixos que ens ha deixat Wolinski, retrobar-hi ara aquesta Eva i els adamites de la Lluïsa Jover. Què voleu que us digui, jo hi trobo un parentiu meravellós.Quina festa! Sóc
fan...

Núria Vilà ha dit...

Molt bona idea anar publicant fragments del llbre.