divendres, 26 de juny del 2015

Un mirador espectacular a Montjuic


Si encara no heu tingut l'ocasió de pujar a les terrasses del Palau Nacional a Montjuich busqueu l’oportunitat per fer-ho. És un magnífic complement d’una visita a les sales de Museu o a alguna de les seves exposicions temporals. En aquests moments, per exemple, la dedicada al fotògraf Gabriel Casas.
Tornant a les terrasses, a les que s’accedeix des d’un ascensor que arrenca de la Sala Oval i us puja cinc pisos fins a la coberts, la visita i les vistes són espectaculars. Podreu veure de prop les torres del palau, que es varen construir inspirant-se amb les de la catedral de Sevilla, o els focus que des del 1929 il·luminen amb els seus peculiars raigs de llum les nits de la ciutat. Si, si, són encara els originals! Tant per la part del darrera, que dona a les instal·lacions olímpiques, com per la  frontal, que s’obre  a la vista panoràmica de 180 graus sobre la ciutat, les perspectives resulten impressionants. Ja m’ho direu. L’entrada exclusivament al Mirador costa 2 € i pels majors de 65 és gratis com la resta de la visita al Museu.

2 comentaris:

Marta ha dit...

Fas bé de recomanar aquestes terrasses atès que un percentatge elevat de persones ignoren que existeixen. Les he visitat diverses vegades i sempre les vistes des del mirador canvien depenent de la llum i de la temporada. Justament les varem descobrir poc després d'haver-se inaugurat ja fa potser un parell d'anys.

Hermínia Pujol ha dit...

A mi també m'agraden molt les vistes des de les alçades i aquesta és una de les més espectaculars. Ara fa poc n'he descobert dues més: la terrassa de l'Hotel Yurbban al carrer Trafalgar, 30, l'altre a l'Hotel d'entitats al Concili de Trento, a sobre del centre d'art contemporani Piramidon.