dimecres, 4 de novembre del 2015

El Bardot (no La Bardot)


Sempre he trobat que els restaurants del carrer Enric Granados tenen un plus de tranquil·litat, pel fet que es tracta d’un carrer amb trànsit reduït i alhora molt cèntric. Els que disposen de terrasses tenen un valor afegit, però en tot cas l’àmplia oferta culinària que s’hi concentra, mereix tenir-lo en compte quan passegeu per la zona.
 Al cap de munt del carrer, tocant a Diagonal, hi trobareu el Bardot. Sembla ser que és un lloc de moda; de fet el dia que hi vaig anar, hi vàrem trobar a la Maruja Torres dinant a la barra, tot i que la seva franja d’edat no és la més representativa de la resta de comensals que hi havien.
 Aquest és un local polivalent, tipus bistró (en homenatge a l’actriu francesa). Tant hi podeu esmorzar, dinar o sopar, com anar a prendre unes copes a mitja tarda o darrera hora de la nit (és famós el seu mig gin-tònic). Hi organitzen tasts de vins, formatges, xerrades gastronòmiques... en un ambient de disseny modern i acollidor alhora. Aquesta primera setmana de novembre participa en la Restaurant week que promou El tenedor amb un menú degustació a 25 euros.
 Hi trobareu una barra llarga, una zona més recollida de taules i un espai privat per petits grups. La decoració és obra de l’estudi de l’interiorista Lázaro Rosa-Violán que ha tret molt profit d’aquest espai amb dues entrades (com en altres molts locals de l’Eixample on la porteria de l’edifici queda al mig).
 En Rodrigo Varela que dirigeix tant la cuina com la selecció de vins (força cars, per cert) és un amant de l’estacionalitat del producte; per això defensa el plat del dia i sol presentar una rotació important a la carta depenent de la temporada. Val la pena aprofitar el menú de migdia, que també ofereixen el cap de setmana i així poder gaudir de la seva cuina a un preu més mòdic.


http://www.bardotbcn.com
Carrer Enric Granados, 147
08008 Barcelona
Tel- 932002214