dijous, 8 de setembre del 2016

Coses que no he entès aquest estiu (o sí) XVI

.Que Rafa Nadal hagi sigut l’abanderat de l’equip olímpic espanyol quan “tributa” fiscalment a Andorra.

.Que els mitjans ponderin el disbarat que està a punt de fer en Kilian Jornet amb el seu intent de pujar a l’Everest amb uns mitjans gairebé suïcides.

.Que el sector de l’hostaleria a Barcelona que, amb preus molt alts i amb taxes d’ocupació a molt elevades,  ha d’estar generant grans beneficis aquests darrers anys, escatimi llocs de treball i pagui uns sous de misèria als seus empleats.

. Que els campions olímpics hagin de mossegar les medalles d’or, que saben perfectament que no ho són, amb el risc de donar feia al seus dentistes.

. Que les tertúlies de les ràdios catalanes, especialment les de RAC 1 i Catalunya Radio siguin un veritable guirigall on els tertulians criden i s’interrompen contínuament i que s’assemblin més a un Sálvame de Telecinco que a les molt més civilitzades tertúlies de la SER.

. Que es pugui votar un candidat a President que resulta ridícul fins i tot quan apareix fent “footing” pels camins de Galícia i ofereix una imatge que recorda a Forrest Gump.

. Que es pugui ser tan retorçat i malparit com per dissenyar un calendari i una estratègia electoral amb l’amenaça de que es convoquin unes eleccions del dia de Nadal.


1 comentari:

Colomiki ha dit...

Completament d'acord. El mon és rar, rar...Afegeixo: que et truquin el de la Plataforma per la Llengua perquè et facis soci pagant per poder tenir credibilitat i força a l'estranger... Ara m'enviaran un carnet i un diari digital...