divendres, 9 de desembre de 2016

"Prime time" amb Imma Colomer

Els demògrafs ens interessem, entre d'altres coses, per l'allargament de l'esperança de vida i les seves implicacions. Com que vivim més, l'estructura de la població envelleix, i com que vivim més, la significació de les edats canvia. A partir de quina edat s'és vell? A partir de quina edat és deixa de ser jove? Som vells més anys o bé els temps de vida guanyat es reparteix al llarg de totes les edats? Cal endarrerir l'edat de jubilació? En aquest context sorgeixen conceptes com el de l'envelliment actiu, impulsat per l'OMS i la Comissió Europea, que reivindica la vellesa com una etapa viscuda amb bona salut i en plenes facultats, molt allunyada de l'associació tradicional amb dependència o decadència.
Encara que no ho sembli, avui també parlem de teatre, però aquesta introducció era necessària per presentar un espectacle que precisament aborda aquestes qüestions a través de la història de ficció d'una cèlebre actriu televisiva que s'enfronta al moment de la seva retirada de la pantalla després de 40 anys en antena. El seu personatge a la sèrie que protagonitza ha envellit i els productors televisius volen rejovenir l'audiència: explosiva combinació! La valenta reacció de la protagonista i el seu caràcter carismàtic ens plantejaran preguntes oportunes, a la vegada que ens faran riure i passar una bona estona.


"Prime time" és un espectacle de la productora lleidatana Nurosfera, escrit per Núria Casado i interpretat per ella mateixa, Ferran Farré i Imma Colomer. Aquest dijous, en un espai emblemàtic, el Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia, i per celebrar l'aniversari de l'Imma, vam poder descobrir aquesta peça que, tant de bo, tingui un llarg recorregut. Per molts anys Imma i gràcies per convidar-nos-hi!!!

                Ferran Farré, Imma Colomer i Núria Casado   Foto: J.M.Cortina

2 comentaris:

Colomiki ha dit...

Gràcies a vosaltres per ser-hi. Tots veu ajudar a fer d'aquest dia un matí meravellós. A les 11 de la nit encara em durava l'eufòria. Les fotos del Sr.Josep M. Cortina son precioses. Ja us informarem del recorregut que tindrà l'obra. A mi m'agradaria poder-la fer a molts llocs. Però ja ho veurem. Nurosfera i jo vam estar molt contens de que hi fossiu.

Josep M.Cortina ha dit...

És una obra de petit format però que per la seva qualitat mereix ser representada en un circuit comercial.