dilluns, 25 de setembre del 2017

"La calavera de Connemara" a La Villarroel

El passat divendres es va estrenar a La Villarroel "La calavera de Connemara", una comèdia escrita per un dramaturg irlandès contemporani, Martin McDonagh, que ha tingut gran èxit tant a Irlanda com a Londres.
A l'espectacle hi actua la Marta Millà, col·laboradora d'aquest bloc. Al seu costat, els personatges principals estan protagonitzats per dos actors joves però de carrera efervescent, l'Oriol Pla i el Pol López. Del primer us n'hem parlat recentment des d'aquí quan es va estrenar la versió cinematogràfica de "Incerta glòria". Us dèiem llavors que era un luxe veure la seva creació del Soleràs de la novel·la de Joan Sales. Ara us confirmem que és un luxe veure'l de ben a prop sobre l'escenari, en un paper amb un registre totalment diferent.

A l'escenari, el tàndem d'aquests dos actors és una mena de recreació del joc que s'estableix entre els dos pallassos clàssics, l'August pallús (Pla) i el llest (López). Un joc al servei d'una història macabra i molt divertida ambientada en un cementiri irlandès. Val la pena deixar-se sorprendre!