divendres, 6 d’octubre del 2017

Coses que no entenc (o sí) XXXII

. Que es vulgui inculpar als governants catalans per malversació de fons públics en l’organització de consultes electorals i no  es digui res del cost del desplaçament de tropes policials a Catalunya que haurem de pagar entre tots.  

. Que tots els serveis d’”intel·ligència” i espionatge espanyols hagin sigut incapaços de localitzar i segrestar milers d’urnes que varen arribar perfectament al col·legis electorals.

. Que tots els serveis informàtics espanyols, que s’han dedicat a tancar infinitat de webs, no hagin detectat l’existència d’un sistema que ha permès votar a qualsevol col·legi electoral.

. Que després del que hem vist als carrers i col·legis electorals es pugui dir que no hi ha hagut un referèndum (no pactat, evidentment).

. Que després els vídeos que ha vist tot el món es pugui negar l’evidència i dir que l’actuació policial ha sigut “professional i proporcionada”.

. Que el President del Govern es permeti no comparèixer al Parlament fins la setmana vinent.

. Que el portaveu del PP Rafael Hernando pugui dir que el Govern de la Generalitat és nazi.

. Que en Gerard Piqué segueixi volent jugar amb la selecció espanyola després de tot que li diuen.

. Que el Rei, en el seu paper constitucional de “moderador i àrbitre”, pugui fer un discurs dient exactament allò que diu el PP.

. Que en les manifestacions d’aquests dies, que ha mobilitzat milions de persones, no hi hagi hagut el més mínim incident.

. Que la Soraya Sáez de Santamaria no tingui altra cosa a fer que querellar-se amb Hristo Stoítxkov perquè ha dit que ella i la seva família són franquistes.