dimarts, 6 de març del 2018

Coses que no entenc (o sí) XXXVII


. Que, de moment, costi 2000 milions rescatar les autopistes radials de Madrid i això no sigui considerat un delicte de malversació de fons públics.

. Que en un Estat que es diu democràtic es pugui prohibir que es presenti a ARCO una obra d’art on es presenten imatges, degudament pixelades, de presos considerats polítics.

. Que mentre hi ha polítics a la presó preventivament sense judici, la judicatura autoritzi la llibertat sota fiança dels delinqüents econòmics Millet i Montull condemnats en judici, després d’una instrucció que ha durat 9 anys, i que ara està pendent de recurs davant del Suprem.

. Que dels 42 membres del Consell Assessor de la Sanitat, que acaba de renovar la Ministra de Sanitat, només dos treballin exclusivament per la Sanitat Pública i la resta pertanyin al sector privat, mútues i farmacèutiques.

. Que Margarita Robles valori positivament la retirada forçosa  de l’obra artística que denunciava a ARCO l’existència de presos polítics.

. Que es condemni a 3 anys i mig un músic de rap per la lletra d’una cançó.

. Que ens deixi un dels millors humoristes del pais que ens ha acompanyat tota la vida.

. Que després de 6 a 7 anys d’estudis - una carrera universitària i un master - el 27% dels titulats tingui un salari inferior a 1000 euros.

.Que el Govern espanyol pugui forçar la destitució del cònsol finès a Barcelona quan el Govern del seu país manifesta que “ha servit a Finlàndia de manera exemplar durant 19 anys”.