dilluns, 14 de maig del 2018

El maig del 68 a la SER

S’ha publicat el numero 29 de la Revista d’Humanitats i Economia “La maleta de Portbou”, que dirigeix en Josep Ramoneda. Està dedicat a dos temes, “El nuevo paradigma del feminismo” i “Las revoluciones del 68”.
Com sempre el nivell de les col·laboracions és excel·lent i la seva lectura molt recomanable.

Per presentar la revista es va emetre un programa de Radio Barcelona: “Tot és comèdia” que dirigeix la periodista Rosa Badia en el que alguns dels articulistes i altres convidats varen participar en un debat sobre el Maig del 68. Varem poder escoltar el mateix Ramoneda , en Lluís Boada - el nostre col·laborador-,  en Lluís Pascual, la Marina Subirats, en Josep Maria Martí i la Lídia Pujol.

Va ser un programa modèlic, molt ben conduït, i en el que els contertulis es van expressar amb claredat i rigor de manera que els oients es varen poder fer una bona idea del que va representar el fenomen del Maig del 68, els seus orígens, el seu impacte i les seves frustracions. És per això que us recomano que si teniu temps i el tema us interessa el podeu escoltar encara a través del postcast de la SER Barcelona en el següent enllaç:


I potser us agafaran ganes de llegir els texts de la Revista!