dijous, 20 de setembre del 2018

Todos lo saben

S’ha estrenat una pel·lícula del prestigiós director iraní  Asghar Farhadi  de qui ja havíem vist dos obres de considerable interès: “Nadir i Simin una separació”(2011) o “A propòsit d’Elly(2009)
Aquesta vegada surt del seu país per explicar-nos una història que passa en una petita població espanyola. Es tracta d’un thriller basat en una complexa història familiar que es desencadena quan segresten la filla de la protagonista. 
Un dels grans atractius del film és l’extraordinari repartiment amb Penélope Cruz,  Javier Bardem, Barbara Lennie, Eduard Fernández, entre d’altres.  Cal dir que tots estan molt bé però La Cruz i el Bardem excel·leixen en els seus papers. Són dos actors als que el pas per Hollywood no ha  deteriorat com acostuma a passar sovint.
Les crítiques, que jo comparteixo, coincideixen en dir que la peli està molt be feta i resulta molt emocionant però que la trama policíaca no és del tot encertada. Malgrat això i que la durada resulta una mica excessiva és una pel·lícula ben recomanable.