dimecres, 10 d’octubre del 2018

L’Orvay


A primer cop d’ull, amb la seva ubicació i amb aquest nom, penses: “un restaurant per guiris amb una qualitat per passavolants”. Doncs no, per començar Orvay és el cognom del propietari, originari d’Eivissa, que està al peu del canó, i que compra producte fresc, de qualitat i vigila que tot estigui fet al moment. Per tant, els plats que ofereix són de temporada, el que en diríem una bona cuina de mercat perquè busca fer clientela entre la gent del país, tot i que, és clar, per la seva situació també hi ha molts turistes que deuen marxar encantats.
Tenen servei de cuina tot el dia, i a la nit també s’hi pot fer una copa a l’entrada, on hi ha unes taules més altes. La resta del menjador no és gaire gran, el què el fa acollidor, i els cambrers són molt simpàtics, que no vol dir pesats.
Jo vaig provar unes croquetes de pollastre al curry i un tàrtar de tonyina per llepar-vos els dits; el tàrtar de vedella vella i la truita de bacallà i porros em diuen que també estaven espectaculars. Per acabar unes bones postres: podeu triar entre coulant de xocolata, crema de fruita de la passió, i un parell o tres més de propostes. De fet, la carta és curta, com a mi m’agrada, sovint una oferta molt extensa vol dir molt precuinat. O sigui que ja ho sabeu, el dia que esteu pel Born no cal en que fugiu per menjar bé.

Passeig del Born 4 BARCELONA
Tel 93 8324504