divendres, 4 de gener del 2019

Fer un Dembélé


Mai hagués imaginat aquest futbolista francès, de nom Ousmane, que el seu comportament provocaria  la incorporació a la parla quotidiana d’una expressió que està fent fortuna a diferents cercles de conversa.

Els retards de Dembélé en arribar a la seva feina, ara a Barcelona, sembla que no son nous, dons ja li havia passat als seus anteriors destins laborals on ha “treballat” com a futbolista. Però aquesta vegada, la darrera, els seus caps l’han imposat una sanció econòmica d’elevat import i sembla que els seus companys li han demanat un seriós canvi d’actitud.

Hi havia curiositat per saber com reaccionaria el seu entrenador i el seu públic després del sonat retard de tres hores en arribar a la feina. L’ immediat partit, Dembélé va ser titular i el públic el va aplaudir, més encara quan ell solet va fabricar-se un gol reservat als genis del futbol.

Més d’un es va sorprendre  per tanta complaença popular. Res d ’anormal. Qui no ha estat mai víctima del déu Morfeo just quan has d’aixecar-te del llit per anar a treballar? Tot i poder-se afirmar que en alguna ocasió tots hem fet un Dembélé, nosaltres no ho podem solucionar marcant un gol, més aviat hem de vigilar que si arribem tarda a la feina, ni que sigui cinc minuts, el marcador no estigui ja en contra nostra.

Àngel Andrés