dimarts, 12 de març del 2019

Coses que no entenc (o sí) XLVII


. Que després d’haver estat President del Parlament europeu ara, als 71anys, en Borrell en lloc de jubilar-se es torni a presentar a les eleccions europees.

. Que ell mateix no s’avergonyeixi d’haver apostat públicament - “doble contra sencillo”- en la seva darrera compareixença al Congrés dels Diputats, que els partits independentistes acabarien donant suport als Pressupostos.

. Que la política internacional pugui estar en mans de personatges tan delirants i perillosos com Trump i Kim Jong-Un.

. Que resulti absolutament impossible fins i tot pels mateixos anglesos entendre mínimament aquest embolic del Brexit on s’han ficat ells mateixos.

. Que Borrell digues que la única cosa que varen fer els Estats Units va “va ser matar quatre indis”.

. Que un càrrec públic rellevant com el Delegat del Govern espanyol a Catalunya pugui confondre el Fairy amb una arma química.

. Que l’equip de l’Ajuntament de Barcelona es descapitalitzi cedint els seus dos primers tinents d’alcalde a les eleccions al Parlament.

. Que encara algú dubti que el principal responsable de la crisi esportiva del Real Madrid és el seu President.

. Que el jutge que ha mantingut en presó preventiva Sandro Rosell dos anys pugui seguir exercint.

. Que Soraya Saez de Santamaria faci us de les portes giratòries anant a un despatx al qual va ajudar com advocadessa de l'Estat en els notables embolics fiscals del seu propietari. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sembla que havia d'esperar dos anys des que va deixar el govern però el govern actual ho ha autoritzat especialment.Això tampoc s'entén, oi (o si) ?
6Q