dimarts, 25 de juny del 2019

Coses que no entenc (o sí) L


. Que la directiva del Barça consideri la possibilitat de tornar a fitxar Neymar.

. Que algú es pugui refiar encara d’un personatge com Valls.

. Que els preus dels fitxatges futbolístics i les retribucions dels cracks assoleixin xifres realment pornogràfiques.

. Que en un país com Anglaterra un altre personatge delirant com en Boris Johnson  pugui tenir possibilitats de ser el líder del patit conservador i eventual Primer Ministre.

. Que un cop més l’incivisme dels que celebren la revetlla a les platges generis tones i tones de merda. (S'estima que uns 60.000 assistents han deixat més de 20 Tones de deixalles a les platges de Barcelona.) Podrien celebrar la festa a casa seva...

. Que es pugui autoritzar la participació de Jonqueres, en situació de presó, a les eleccions al Parlament europeu i després de ser elegit no se li permeti acudir a la JEC per recollir l’acta.

. Que després d’acabat el judici no es permeti als presos polítics estar en llibertat provisional fins que es pronuncií la sentència.

. Que els mitjans donin tanta rellevància i facin negoci amb les bodes mediàtiques de personatges tan  vulgars com en Sergio Ramos i la Belen Esteban.

. Que hagin trigat tan a produir-se dimissions en el sí de Ciutadans davant de la delirant posició de Rivera.

. Que es pugui fer una roda de premsa més deplorable, ridícula i vergonyosa que la que va fer el diputat de Vox a Castilla-León, Jesús Garcia Conde. Si algú no l'ha vist aquí la té.

.Que l'Administració de justícia espanyola sigui tan incompetent o cruel que organitzi un trasllat dels presos polítics de Madrid a Catalunya que al segle XXI dura tres dies i dues nits.



1 comentari:

perefontroca ha dit...

Totalment d'acord!
Les signo totes!
Estem en un món delirant!