dilluns, 24 de juny del 2019

Presentació de COL·LECCIONS

El passat dimecres vàrem fer la presentació i entrega del llibre COL·LECCIONS del que hem parlat diverses vegades al Blog. El Verkami va acabar amb èxit al maig i el llibre s’ha editat com estava previst a començaments de juny.

L’acte es va celebrar als locals de The Folio Club, l’empresa d’impressió digital on s'ha imprès el llibre i que generosament va oferir les seves magnífiques instal·lacions. Hi varen participar l’Eduard Cairol, professor d’Estètica de l’UPF, que també ha escrit el pròleg del llibre, i l’Albert Padrol  fotògraf, editor i fundador d’ALTAIR. Les seves paraules van ser un immillorable començament de la trobada que ens va permetre passar una estona molt agradable entre amics i coneguts.

La fotògraf i amiga Carme Esteve va fer fotografies de l’acte. N’hem triat algunes que potser seran d’interès dels assistents i dels que no van poder venir. Aquí les teniu en l’àlbum adjunt.

Moltes gracies a tots els que d’una o altra manera han recolzat el projecte amb la confiança que gaudiran de les seves imatges.

Clickeu a sobre la imatge per obrir l'àlbum